Valmentaja.net syntyi omista kokemuksista

Liikunta ja hyvinvointi on iso osa elämäämme. Taustaltamme olemme innokkaita harrastajia, urheilijoita ja työskentelemme liikunnan parissa. Ihmisten terveys ja hyvinvointi on aidosti lähellä sydäntämme ja olemme tuskailleet usein, kun näihin liittyvät palvelut ja nimenomaan sopivien henkilöiden löytäminen on ollut aivan liian vaikeaa. Siksi päätimme rakentaa aivan uudenlaisen palvelun, jota ei ole ollut tarjolla.

Tarve teki puutteesta totta.

 

Pitkään muhinut ajatus

Valmentaja.net syntyi omiin kokemuksiin pohjautuvana ajatuksena jo yli kymmenen vuotta sitten. Pitkällisen pohdinnan ja huikeiden työrupeamien jälkeen tuotos on nyt silmiesi edessä, kun kaksi kokenutta liikunta-alan ammatti-ihmistä löivät päänsä yhteen yhden tekniikkagurun kanssa. Keväällä 2016 perustimme Valmentaja.netti Oy:n ja lähdimme kokoamaan palveluntarjoajien verkostoa.

Lukuiset pohdiskelutuokiot, meilit, viestit, ajatushautomot, kyselyt, konsultaatiot ja vertailut tekivät meistä verkkopalvelun rakentajia ja loppuelämäksi niiden kehittäjiä ja ylläpitäjiä.

 

Kehitysnäkymiä tuleville vuosille

Alkuvaiheen jälkeen tiimiämme täydensi vielä kokemut digitaalisten palvelujen muotoilija ja markkinointiguru. Nyt syksyllä 2016 on alkanut vaihe 2.1 ja suunnitelmat tuleville vuosille ovat kirkkaina mielissämme.

Arviomme mukaan potentiaalinen asiakasmäärä lajeissa, joissa on selkeää hyötyä henkilökohtaisesta avusta:

  • Kisaurheilijoita 200 000 (5 %)
  • Kuntourheilijoita 760 000 (19 %)
  • Kuntoliikkujia 1,5 milj. (38 %)

» Katso esitys klikkaamalla kuvan keskeltä

Meidän tehtävämme on yksinkertainen. Me erikoistumme liikunta- ja hyvinvointipalveluiden löydettävyyden ja markkinoinnin spesialisteiksi, jotta palveluntarjoaja saa lisää asiakkaita ja voi keskittyä oman osaamisensa ja työtehtäviensä kehittämiseen.

Tavoitteemme

  1. Autamme liikunta-alan ihmisiä työllistymään
  2. Luomme lisäarvoa toimimalla heidän markkinointi- ja myyntiresurssina
  3. Lisäämme liikunnan palveluiden näkyvyyttä
  4. Madallamme kynnystä palveluiden kokeiluun
  5. Kehitämme toimialan toimintaedellytyksiä

 

Toivottavasti palvelumme auttaa lisäämään kohtaamisia asiantuntevien ja innostavien osaajien ja avun tarvitsijoiden kesken.

 

Valmentaja.netin puolesta,

Ville, Oleg ja Jukka

 

Comments are closed.