Mitä hyötyä on harjoitella henkilökohtaisen valmentajan kanssa?

 

Harjoittelu henkilökohtaisen valmentajan kanssa lisää harjoittelun turvallisuutta, tehokkuutta ja sitoutuneisuutta. Saavutat varmasti parempia tuloksia lyhemmässä ajassa kuin omin päin harjoitellessa. Henkilökohtainen valmentajasi myös kannustaa ja tukee sinua harjoittelun eri vaiheissa, sekä lisää motivaatiota. Harjoitteleminen valmentajan kanssa perustuu aina tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin.

 

 
 

Henkilökohtainen valmennus sopii kaikille tavallisista kuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Valmentaja opettaa sinulle oikeat suoritustekniikat ja rytmittää sinun harjoittelusi oikeille päiville. Valmennusjakson lopussa pystyt harjoittelemaa opituilla tekniikoilla itsenäisesti loppuelämän ajan.

Yhteistyö alkaa aina alkukartoituksella, jossa selvitetään missä kunnossa olet ja minkälaisia toiveita ja tavoitteita sinulla on harjoittelun suhteen. Seuraavaksi laaditaan harjoitusohjelma, joka käydään läpi yhdessä. Sovit valmentajasi kanssa koska harjoitellaan ja miten. Muista, kun olet maksanut palvelusta, olet paljon sitoutuneempi ja motivoituneempia harjoittelemaan.

Kaiken harjoittelun ei tarvitse tapahtua kuntosalilla tai missään nimetyssä liikuntapaikassa. Valmennus ja harjoittelu voi tapahtua ulkona tai jopa sinun kodissasi. Haluatko harjoitella kumppanisi, kaverisi tai perheenjäsenesi kanssa? Voit sopia siitä sinun valmentajasi kanssa. Usein hintakin on halvempi silloin. Ei muuta kun valitsemaan sopivaa valmentajaa!

Comments are closed.