TRIBase Valmennus

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
Personal training, Urheiluvalmennus, Ravintovalmennus
Tribase on kotimainen huippuvalmentajien triathlon -ja kestävyysurheilun valmennuspalvelu. Täysin uudenlainen konsepti valmennukseen.
This user account status is Approved
044 977 1646
Kyllä
suomi
Suomen Triathlonliitto ry
Juoksu, Maraton, Pyöräily, Triathlon, Uinti

Tribase on kotimainen huippuvalmentajien triathlon -ja kestävyysurheilun valmennuspalvelu. Täysin uudenlainen konsepti valmennukseen, joka sopii lajia aloittavalle tai ammattilaiselle. Huippuvalmentajilta saat tukea harjoitteluusi juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman avulla.

Valmentajat:

Panu Lieto, päävalmentaja

Panu on 1982 syntynyt huipputriathlonisti Oulusta. Panu on kilpaillut Suomen huipulla triathlonissa, jo yli vuosikymmenen ajan ja ura jatkuu edelleen. Panun vahvuus on pitkä ura melkein kaiken nähneenä ja kokeneen. Juuri tästä syystä hänen kokemuksensa triathlonissa on vailla vertaansa. Panulla on vuosien kokemus myös lajin valmennuksesta. Intohimona hänellä onkin kuntoilijoiden saaminen tämän rakkaan lajin pariin.

– Oikein harjoiteltuna tasosi kasvaa nopeasti ja vältyt turhilta vammoilta. Tämä on mielestäni kaikkein tärkein oppi kestävyysharjoittelussa, Panu kommentoi.

Jussi Lotvonen, Valmentaja

Jussi on 1981 syntynyt paratriathlonisti Oulusta. Jussi on harrastanut urheilua 4-vuotiaasta saakka, jolloin hän aloitti jääkiekon. Jussi pelasi jääkiekkoa aktiivisesti divisioonatasolla, kunnes vuonna 2006 elämä teki täyskäännöksen. Tällöin vaarattomana pidetyn urheiluleikkauksen yhteydessä, vasemmasta jalasta löydettiin syöpä, jonka seurauksena Jussin vasen jalka amputoitiin säärestä. Triathlonissa Jussi kilpailee pääasiassa maailmalla; kiertäen maailman cuppia ja arvokisoja. Suuri tähtäin on saavuttaa paikka Rion paralympialaisissa 2016.

Triathlonin pariin Lotvonen siirtyi kokonaan puoli vuosikymmentä sitten.

– Oman valmennustiimin avulla olen omaksunut lajille ominaiset asiat nopeasti. Muuten pitkä urheilutaustani on auttanut hyvin paljon, Jussi kertoo.

– Valmennuksesta minulla on vuosien kokemus mm. jääkiekosta, salibandystä ja triathlonista. Yhteistä meille Panun kanssa on kiinnostus kuntoilijoiden ohjaamiseen ja valmentamiseen.

Yhteensä melkein 20 vuoden kokemus triahlonin huipulla. 

Comments are closed.