Simo Hillo

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
47 vuottaPersonal training, Urheiluvalmennus, Liikunnanohjaus
Aina on hyvä keli, aika ja ikä oppia uimaan paremmin.
This user account status is Approved
0400594385
Kyllä
KM, erityisluokanopettaja / uintivalmentaja
Savikontie 3
suomi, ruotsi, englanti
Suomen Uimaliitto ry
Avantouinti, Maantiepyöräily, Maastopyöräily, Triathlon, Uinti

Moikka!

Kasvatustieteen maisteri ja erityisluokanopettaja Simo Hillo täältä Kangasalta ja Ruutanan kylältä morjens. Yksilöllistä uintitekniikkaohjausta tarjolla, kelissä kuin kelissä ja paikassa kuin paikassa. Olen hallitseva avantouinnin Suomen Mestari, uinnissa SM tasolta mitaleita niin nuorempana kuin vanhemmalla iällä masters sarjoissa niin avovesiuinnista kuin allasuinnista. Opettaja taustalla yksilöllinen liikuntaohjaus joko uintiin, maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn tai triathloniin onnistuu. Uinti lajeista minulle läheisin, myös triathlonissa olen kilpaillut ja harjoittelen monipuolisesti. 

Uinti, avantouinti ja avovesiuinti

Pyöräily ja triathlon

Yrityksen henkilöstölle suunnattu uintikurssi

Uinnin tekniikkakuvaus ja analysointi

Harjoitusohjelmien laadinta uintiin ja testaus

Kasvatustieteen maisteri / erityisluokanopettaja

uinnin A -tason valmentaja 

uinnin I -luokan tuomari

Kokemusta uinnista vuodesta 1979, erityisopetuksen kentältä vuodesta 1998. Seuravalmentajana uinnissa yli 10 vuotta, yksilöllistä uintitekniikkavalmennusta vuodesta 2011. Järjsteäjänä erilaisissa urheilutapahtumissa Pikonlinna SwimRun kesällä 2016, Kangasala Triathlon tapahtuma vuodesta 2015 ja Suomen Uimaliiton seuratoiminnan kehittämistyöryhmän puheenjohtaja.  

Uinti, avantouinti, avovesiuinti, kuntosali, pyöräily, triathlon, omakodin pihatyöt, kaikenlainen kunto- ja terveysliikunta

Comments are closed.