Ninja Rinne

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
Personal training, Urheiluvalmennus, Liikunnanohjaus, Testaus
This user account status is Approved
Elixia Citycenter
Kaivokatu 8
suomi, ruotsi, englanti
Aerobic, Juoksu, Kuntosaliharjoittelu, Kuntosaliohjaus, Kuntotestaus, Maraton, Uinti

Pienestä koostani huolimatta pystyn varmistamaan että isot (ja isommat) painot nousee! Uskon itsensä haastamisen voimaan ja täten vien asiakkaitani turvallisesti ulos totutusta mukavuusalueesta kohti sitä pistettä, josta on ehkä aiemmin uskaltanut vain unelmoida. 

Energia ja nauru on usein se mistä mut muistetaan. Veren, hien ja kyyneleiden kolminaisuuteen siis lisäisin ne - ja niillä mennään. Eiksni!

Kestävyysharjoittelusta minulla on pisin kokemus sekä kilpavalmennus- että omakohtaisesta kokemuksesta. Omasta arjesta selviytyminen, Marathon, triathlon... näitä löytyy, aletaan tutkia sun pohjaa ja tehdään monipuolinen treeniohjelma kaikki sykealueet huomioiden! 

Voimaharjoittelumielessä yksi inspiroivimmista kuntosaleista on mielestäni ehdottomasti meidän moderni keskus Citycenterissä. Tarvitsetko voimaa johonkin tiettyyn suoritukseen tai kehonosaan? Haluatko lisätä massaa vai onko unelmasi kiinteytyä? Kuinka vaan toivot, mä kerron kuinka se toteutetaan!

Ravinto- ja ruokavalio-ohjeita pystyn antamaan laajasti oman veganismin ja useiden massakausien tuoman kokemuksen myötä. Vai onko tavoitteesi painonpudotus tai sen hallinta? Tervetuloa ruokapäiväkirjaremppaan! Pidetään huoli siitä, että saat tehtyä sen mahdollisimman kivuttomasti ja ekonomisesti.

Comments are closed.