Helena Toivainen

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
30 vuottaPersonal training, Urheiluvalmennus, Liikunnanohjaus, Mentaalivalmennus, Testaus, Lasten liikunta, Erityisliikunta
Monipuolinen liikunta-alan ammattilainen Helsingistä. Tällä hetkellä olen työharjoittelussa Melbournessa, päivitän sivujani kun olen takaisin!
This user account status is Approved
0442620951
Swim coach at Melbourne Vicentre Swim club
suomi, englanti
Suomen Uimaliitto ry, Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry, Suomen Valmentajat ry
Juoksu, Uinti

Olen 27-vuotias ammattivalmentaja sekä opiskelija. Tällä hetkellä en pysty tekemään valmennuksia, koska olen Australiassa. 

Olen toiminut valmennuksen parissa vuodesta 2004, joista täysipäiväisenä ammattivalmentajana vuodesta 2010.  Liikunnanohjauksessa ja valmennuksessa minulle on palkitsevinta löytää se tie asiakkaan tai urheilijan kehittymiseen. Valmennustyylini on asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen, ennen kaikkea haluan auttaa asiakkaita löytämään toimivia toimintatapoja arkeensa, oli kyse uuden taidon, tekniikan tai vaikka asenteen omaksumisesta. Parasta valmennuksessa on ihmisten kohtaaminen ja itsensä haastaminen.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja (LPT) sekä ammattivalmentaja (VAT). Parhaillaan suoritan liikunnanohjaaja AMK-tutkintoa Vierumäellä monimuotototeutuksena. Valmistun jouluna 2017. Olen myös uinninopettaja sekä vauvauinninohjaaja. 

 

Liikunnanohjauksen perustutkinto, Suomen Urheiluopisto Vierumäki 2010 180 op

Valmentajan ammattitutkinto, Suomen Urheiluopisto Vierumäki 2013 30 op

Liikunnanohjaaja AMK 2015- erikoistun valmennukseen 240 op

 

 

Olen toiminut liikunta-alalla koko elämäni. Kokemusta on koulun liikunnanopettajan sijaisuuksista vesijumppaan sekä lattiatunteihin. 

2004-2010 Uintivalmentaja Heinolan Isku

2009-2010 Liikunnanopettaja Heinolan Kansalaisopisto

2010-2013 Uintivalmentaja Lahden Uimaseura

2013-2016  Nuorten valmennuspäällikkö Helsingfors Simsällskap

2016 -2017 Uintivalmentaja harjoittelija Melbourne Vicentre Swim Club 

 

 

Oma uintiura päättyi vuonna 2009 ja sen jälkeen olenkin toiminut täysipäiväisenä valmentajana. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni ja sen ilon jakaminen on minulle palkitsevinta. 

Itse en noudata mitään viikkosuunnitelmaa, vaan liikun hyvän fiiliksen mukaan mm. salilla, lenkillä, uiden tai hiihtäen. 

Rakastan kulttuuria, elokuvia, lukemista ja uusien ihmisten tapaamista. Kahvi on intohimoni.

Comments are closed.