Erja Mäkilä

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
52 vuottaRavintovalmennus, Mentaalivalmennus, Testaus
Change Maker
This user account status is Approved
040 5332542
Kyllä
Yrittäjä, ravintovalmentaja, business coach
Kaukalahti, Espoo
suomi, englanti

Olen kokenut ravintovalmentaja ja sertifioitu business coach. Nautin siitä, kun näen ihmisten asettavan tavoitteita ja ylittävän niitä. Intohimoni ravintovalmennukseen syttyi oman kokemukseni kautta. Hektinen muutosjohtajan työ stressasi ajoittain ja kaipasin enegisempää oloa. Ruokavaliomuutos vaikutti elämääni todella positiivisesti, siksi halusin auttaa myös muita ja kouluttauduin ravintoasiantuntijaksi. Yhdessä asiakkaideni kanssa olemme saaneet paitsi henkilökohtaista energisyyttä ja suorituskykyä, niin myös heidän edustamilleen yrityksilleen suorituskykyä ja skarppia tuloskuntoa. 

  • Henkilökohtainen yksilövalmennus
  • Ryhmävalmennukset johtoryhmälle, työtiimille tai kaveriporukalle, urheilujoukkueelle
  • Ravinto- ja hyvinvointiluennot tapahtumat Koutsian fb sivulla
  • Ravintovalmennuksen ja Business Coachingin yhdistelmävalmennus 
  • Mittaukset. Ravintovalmennuksessa on mahdollista hyödyntää tarpeen mukaan erilaista tietoa kehon hyvinvoinnista:
    • Kehonkoostumusmittaus, jonka avulla saat tietoa kehosi tasapainosta. Sillä on suuri merkitys ravintovalmennuksessa. Laite mittaa muun muassa kehon nestetasapainoa ja viskeraalisen rasvan sekä lihasten ja rasvan määrää. Viskeraalisen rasvan eli vatsaontelon sisäisen rasvan määrä on tärkeä terveysmittari, sillä liika rasva vatsaontelossa on haitallisempaa ja vaikeammin havaittavaa kuin ihonalainen rasva. Mittauksella selviää myös painoindeksi, rasvaprosentti.
    • Nordic Labsin funktionaalisen lääketieteen testit: 

 

Ravitseva ruoka, hyvä suorituskyky ja energisyys sopii kaikille vauvasta vaariin. Terveille, urheilijoille, ja myös sellaisille, joilla on jo haasteita terveyden kanssa. Olen valmentanut urheilijoita, painonpudottajia, terveyshaasteiden kanssa kamppailevia ja tehnyt muutosprojektin päiväkodin ruokavalioon.

Loppuelämän kestävä muutosprojekti on tehokas ja saa aikaan muutoksia käyttäytymisessäsi ja pääkopassasi, usein myös terveydessäsi Ammattivalmentajana mielen valmennus ja oivalluttaminen ovat keskiössä ravintoasioiden kanssa. Valmennus on sinun projektisi. Minä kuljen rinnallasi niin kauan kuin tarvitset. 

-Kasvatustieteen maisteri
-NLP practitioner
-sertifioitu Business Coach
-PRO valmentaja
-Ravintoasiantuntija
-Ravintoterapeutti opiskelija 2016->

Olen koko työurani ollut tekemisissä muutosten ja valmennusten parissa ja tehnyt aina töitä motivaation, sitoutumisen ja totuttujen toimintatapojen muuttamisen kanssa. Olen valmentanut ravintoasioissa +600 asiakasta. Muutamia asiakastarinoita löytyy www.koutsia.fi sivuilta. 

Crossfit, mindfulness, sekä perhe, eläimet, kotoilu ja luonnossa vaeltaminen.

Comments are closed.