Eliisa Niemi

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
Personal training, Ravintovalmennus, Mentaalivalmennus
Olen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostunut psykologi ja valmentaja. Pidän tärkeänä, että ihmisen hyvinvoinnin eri osa-alueet ovat tasapainossa.
This user account status is Approved
0504628226
Psykologipalvelut Eliisa Niemi Oy
Helsinki

Psykologina ja valmentajana olen helposti lähestyttävä ja minulla on kokemusta kohdata erilaisia asiakkaita, erilaisista taustoista. Uskon vahvasti, että jokaisessa on potentiaalia löytää parempi suunta elämälleen, mutta joskus siihen tarvitaan ulkopuolista tukea ja ohjausta. Kun ihminen pitää itsestään huolta ja voi hyvin, on sillä positiivista vaikutusta myös lähipiiriin. Mottoni onkin: "Olet elämäsi tärkein ihminen."

Minua kiinnostaa mielenterveyden, ravitsemuksen ja liikunnan yhteisvaikutus. Teen töitä nuorten ja aikuisten parissa, jotka haluavat pudottaa painoa tai laajemmin muuttaa elintapojaan. 

Olen laillistettu psykologi, psykologian maisteri (PsM). Toimin yrittäjänä omassa yrityksessäni. Opiskelen avoimessa yliopistossa ravitsemustiedettä. 

Olen kouluttautunut myös spinning-ohjaajaksi, ja ohjannut ko. ryhmäliikuntatunteja.

Olen Psykologiliiton ja Painonhallintaohjausyhdistys ry:n jäsen.

Minulla on vuosien kokemus psykologina toimimisesta, ja viime vuosien aikana erityisesti painon ja elämäntapojen kamppailevien parissa. Vuosien mittaisesta asiakastyöstäni on syntynyt Sinun terveys -hyvinvointivalmennus.

Lisätietoa www.sinunterveys.fi

Minuun ja yritykseni toimintaan voi tutustua myös sivuilla

www.sinunpsykologi.fi

www.keittiopsykologi.fi

Olen liikkunut aina, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Mitä enemmän ikää tulee, sitä herkemmin huomaa mahdollisia rajoitteita suoritus-ja toimintakyvyssä. Nykyään harrastan voimaharjoittelua, jonka olen huomannut olevan yksi tärkeimmistä stressin ehkäisy - ja hallintakeinoista. Olen saanut aivan loistavaa valmennusta, jolla on ollut iso merkitys kehittymisessä.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.