Annina Kaija

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
Personal training, Liikunnanohjaus, Ravintovalmennus, Testaus, Erityisliikunta, Yrityspalvelut
This user account status is Approved
0449773937
Kyllä
Toiminimi/ WellMe
Suurpelto/ Pääkaupunkiseutu
suomi, englanti
Erityisryhmien liikunta, Golf, Juoksu, Kuntosaliharjoittelu, Kuntosaliohjaus, Kuntotestaus, Liikkuvuusharjoittelu, Maraton, Triathlon, Voimaharjoittelu

Olen kokenut Personal trainer. Luonteeltani olen avoin, luotettava ja helposti lähestyttävä. Tulen hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa. Tuen valmennuksessani asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja oloaan, eli en allekirjoita lausetta "no pain no gain", tai "aina täysillä". Uskon, että voimme päästä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja terveyteen kuuntelemalla sisäisiä tarpeitamme. Mutta älä luule, etteikö valmennuksessani treenattaisi kovaa! Treenaamme kovaa, kuitenkin samalla kuunnellen niitä sisäisiä tarpeita vaikka kevyempään treeniin tai lepoon.

Koen intohimoa alaani kohtaan, joten koulutan itseäni tiheästi ja otan selvää asioista. Minulla on myös hyvä verkosto alan ammattilaisia keitä voin konsultoida, sekä kenen pakeille voin tarvittaessa sinut lähettää jos tarvetta (osteopaatti/ fysioterapeutti/erikoisruokavaliot). Olen tottunut treenauttamaan myös "erityisryhmiä" (diabetes1+2/tuki- ja liikuntaelinongelmat/verenpaine/raskausajan-, synnytyksen jälkeinen treenaaminen).

Käytän treeneissäni eniten voimaharjoittelua, jota usein jaksotankin eri voima-alueiden mukaan. Tietysti tavoitteesta riippuen, sekä lisäämällä tarvittaessa toiminnallisiakin kausia mukaan. Takaan, että treenaaminen kanssani on myös hauskaa.

Suurimmiksi osaamisalueikseni näiden vuosien aikana ovat muodostuneet:

 • Painonpudotus/kehonkoostumuksen-/elämäntapamuutokset

Asiakkaistani suurimmalla osalla on ollut tavoitteena pudottaa painoa, kiinteytyä ja muuttaa elämäntapojaan. Tällaisiä asiakkaita minulla on ollut lukemattomia ja heidän kanssaan olen oppinut paljon! Jokainen on yksilö ja sen huomioin valmennuksessani. Painonpudotus-ryhmät, joita olen vetänyt on myös kartuttanut tämän osa-alueen osaamista. Olen näissä muutoksissa hyvä, koska minulla on omaa elämänkokemusta, tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, olen empaattinen, osaan tukea myös ravitsemusmuutoksiin ja ymmärrän eri kehonmallien vaikutuksen mm.kulutukseen. Muut osaamisalueeni, kuten voimaharjoittelu, treenien periodisointi ja ravitsemus ovat suuri osa näitä tavoitteita ja sitä, miksi juuri minä olen hyvä näissä tavoitteissa. 

 • Voimaharjoittelu ja treenien periodisointi

Treenimuoto jota olen eniten opiskellut, mistä olen eniten selvittänyt vuosien saatossa ja myös itse harjoittanut on voimaharjoittelu. Koska tämä treenimuoto on terveydelle niin hyödyllinen, käytän sitä suurimmassa osassa valmennussuhteitani, tavoitteesta riippumatta. Treenien periodisointi on myös tuttua minulle ja käytän sitä paljon asiakkaideni kanssa. Tämä tarkoittaa siis eri voima-alueiden, aerobisten alueiden, sekä toiminnallisuuden treenaamista eri kausilla. Kaudet voivat muuttua myös intensiteetin mukaan, että treenaaminen pysyy kehittävänä ja monipuolisena.

 • Lajikohtainen oheisharjoittelu kuntosalilla (maraton, triathlon, golf)

Yksi tutuimmista treenimuodoista minulle on myös juoksu. Koska olen itse harjoitellut juoksua vuosia, myös oheisharjoittelu siinä on tullut tutuksi. Myös vuosien kokemus ohjaamisesta ja anatomian ymmärrys ovat luoneet tälle alueelle valtavasti osaamista. Samoin myös golfiin. Koen, että tällaiselle alueelle olisi suurta tarvetta, että ihmiset ymmärtäisivät kuinka tärkeää oheisharjoittelu on, vaikka tavoitteena olisi aerobista kuntoa vaativa suoritus. Monilta vammoilta ja voiman epätasapainoilta voitaisiin välttyä juurikin oheisharjoittelun avulla. Ja mikä parasta, sen avulla suoritusajat paranevat!

 • Seniorit

Senioriliikunta kuntosalilla on tullut minulle erittäin tutuksi vuosien saatossa. Olen vetänyt kaupungin tarjoamaa senioriryhmää kuntosalilla, sekä kokemusta on myös vuosien henkilökohtaisesta ohjauksesta seniori-ikäisille asiakkaille. Tulokset tällä asiakaskunnalla ovat olleet puhuttelevia! Voimatasot, kehonkoostumus, verenpaine ja sokeriarvot ovat parantuneet. Treenaamisen avulla nämä yksilöt ovat saaneet lisää elinvoimaisia vuosia elämäänsä. Tämä on aivan huikeaa <3

 • Ravitsemus

Olen erittäin kiinnostunut ravitsemuksesta ja tiedän siitä paljon. Jokaisessa tavoitteessa suurena osana niiden saavuttamista toimii ravitsemus. Precision Nutrition- koulutus on tuonut urheiluravitsemukseen syvempää osaamista! Jos en olisi Personal trainer, olisin ravintotieteilijä 😉

 • Faf Personal Trainer- Auktorisoitu Personal trainer
 • Precision Nutrition- Sport´s and excercise nutrition
 • Varalan Urheiluopisto- Liikunnanohjaajan peruskurssi
 • FISAF- Kuntosaliohjaaja
 • Levytanko-kurssi
 • Juoksuohjaaja-kurssi
 • Erityisryhmien treenaaminen (diabetes, verenpaine, raskaus, tuki- ja liikuntaelinongelmat)- kurssi
 • Faf Wellness Coach- menossa..
 • Yli 70v kuntosaliharjoittelu- kurssi- menossa..

10v kokemus liikunta-alalta ja yli kuuden vuoden kokopäiväisestä Personal trainerin työstä. Ohjauksia kertynyt tänä aikana n.6000-7000kpl. Kokemusta myös ryhmien vetämisestä sekä luennoimisesta.

Comments are closed.