- Juho Nousiainen -

Vaihda kansikuvasi
Vaihda kansikuvasi
37 vuottaPersonal training, Urheiluvalmennus, Liikunnanohjaus, Hieronta, Ravintovalmennus, Fysioterapia, Testaus, Erityisliikunta, Yrityspalvelut
Urheiluvalmennuskeskus Hyve on yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuspalvelu huippuvarustellussa valmennuskeskusympäristössä.
This user account status is Approved
0414351518
Rattikatu 2
suomi, englanti
Suomen Fysiikkavalmentajat ry, Suomen Valmentajat ry
Erityisryhmien liikunta, Fysiikkavalmennus, Kahvakuula, Kuntosaliharjoittelu, Kuntosaliohjaus, Kuntotestaus, Liikkuvuusharjoittelu, Voimaharjoittelu

Olen 33 v. kahden lapsen aktiivinen isä. Olen aloittanut urheilun pikku poikana ja sille tielle olen jäänyt. Vaikka olen vielä kohtalaisen nuori, minulla on paljon kokemusta, kuinka elimistöä harjoitetaan ja kivuista päästään eroon.

Erikoisosaamiseni on kehontasapainottaminen. 90% valmenneksistani alkaa kuntoutusjaksolla, jonka päälle rakennamme tulokset. Motorisentaidon kehittäminen lajin vaatimusten mukaan on vahvuuteni. Minulla on ollut valmennettavia yksilö-, ryhmä- ja joukkuelajeista. Kehitän aina ensiksi yksilön kehoa, joka viedään lajia tukevaan harjoiteluun. Tämän vuoksi minulle on kehittynyt taito valmentaa ja tunnistaa mikä on vahvuutesi ja heikkoutesi. 

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja (Varalan urheiluopisto) 120 ov, 12.2003-12.2005
  • Valmentajan ammattitutkinto (Varalan urheiluopisto) 17.1.2011-13.2.2012
  • Terve Urheilija kouluttaja koulutus (Varalan urheiluopisto) 17.1.2013-13.2.2014
  • Lisäksi lukuisia kursseja, joista olen saanut kansainvälisiä sekä Suomen sertificaatteja.
  • Suomen fysiikkavalmentajien jäsen

Omaan 17-vuoden ohjaamis- ja valmennustaustan. Olen ohjaamisen aloittanut 1998 ja valmennustyöt aloitin vuonna 2000 jääkiekon parissa, jonka jälkeen olen uppoutunut fyysisen suorituskyvyn parantamiseen.

Syksyllä 2011 lähti maailmalle ensimmäinen ammattijääkiekkoilija, jonka fysiikkavalmentajana toimin. Yksilöurheilun puolelta olen ollut auttamassa EM-kisojen kolmannen tilan saavuttamisessa. Näiden lisäksi kuntoutan ihmisiä työssäkäyvistä urheilijoihin.

Työkokemusta on ohjaajan/valmentajan roolissa nuorista ja lapsista aina eläkeläisten erityisryhmiin, kuntoutuksesta aina fyysisen suorituskyvyn huipun hiomiseen. Osaamistani ovat hyödyntäneet mm. seuroista Ilves-Hockey Oy, Nokian Pyry ry, Tappara ry, Pyrintö sekä Koovee, kuntokeskukset (LadyLine, Fressi), Tampereen kaupunki, Fysioline precare. Valmentajana olen toiminut miesten ja B-juniori jääkiekkojoukkueissa.  Edellämainittujen työpestien lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana.

Toimin myös erilaisissa asiantuntijatehtävissä esim. messuilla ja kouluttajana fysioterapeuteille, valmentajille ja liikunnanohjaajille mm. valmentaja koulutukset Varalan Urheiluopistossa.

Kilpailen tällä hetkellä multisportlajeissa kesäisin ja talvisin keskityn kehon tasapainoon ja voimaharjoitteisiin. 

Comments are closed.