Asiakaskokemuksia

Minna

Otin yhteyttä personal traineriin ja sain sovittua tutustumiskäynnin nopealla aikataululla. Saavutin tuloksia jotka näkyy, tuntuu ja pysyy. Yllätin myös ystäväni tekemällä loistotuloksia ennätysajassa. Työkaverini huomasivat muutoksen ja antoivat siitä positiivista palautetta.

Lue Minnan koko tarina tästä:
http://personaltrainervantaa.fi/tarinat/keho-kiinteaksi-minnan-matka-kohti-sporttisia-muotoja/

Taina

Olin uupunut laihduttamiseen ja aikaisempiin ”epäonnistuneisiin laihdutusyrityksiin”. Päätin tehdä asialle jotain ja otin yhteyttä personal traineriin. Sain vastauksen jo samana iltana. Aloitimme alkukartoituksella ja ensihaastattelulla, joka oli perusteellinen. Lähtiessäni olin varma että olin tehnyt elämäni parhaan päätöksen. Omasta personal trainerista tulikin seuraavaksi puoleksi vuodeksi yksi tärkeimmistä hahmoista elämässäni. Selvisin kaikki karikot ja kuopat ammattitaitoisen ja aidosti hengessä mukana olevan valmentajani avulla.

Lue Tainan koko tarina tästä:
http://personaltrainervantaa.fi/tarinat/pysyva-laihdutus/

Ari

Lähdimme liikkeelle valmentajani kanssa tavoitteen asettelusta. Minulla oli edessä paljon töitä, sillä huoleton elämäntapani ja ruokavalioni alkoi näkyä jo kehonkoostumuksessa. Lisäsimme ruokalautaselle kasviksia, lopetettiin turhien kalorien juonti ja laitettiin treeni pyörimään. Onnistuttiin pudottamaan painoa 3 kuukaudessa 9 kiloa ja rasvaprosentti saatiin pudotettua 7.5%.

Lue Arin koko tarina tästä:
http://personaltrainervantaa.fi/tarinat/painonpudotus/

Anni

Olin käynyt säännöllisesti uimassa kymmenen vuoden ajan, mutta uintitekniikkani oli huono sillä etenin hitaasti ja kärsin usein niskakivuista. Otin yhteyttä uintivalmentajaan ja sovimme yhden valmennustunnin. Pienillä muutoksilla uinti alkoi tuntua paremmalta ja vauhtini kasvoi. Innostuin asiasta niin, että sovin valmentajani kanssa kymmenestä valmennustapaamisesta. Saavutin siinä ajassa valtavia muutoksia ja nyt uin aina nopeiden uimareiden radalla ☺.

Tarja

Olin usein väsynyt, tyytymätön ja kärsin pää- ja hartiakivuista. Aloin pohtia henkilökohtaiseen valmennukseen hakeutumista ja tein päätöksen. Olin aina juossut paljon, mutta nyt teki mieli kokeilla jotain muuta. Vertailin hieman valmentajia, jonka jälkeen löysin itselleni sopivan. Hän laati minulle ohjelman useammaksi viikoksi henkilökohtaisten tarpeitteni mukaisesti. Pääpaino oli lihasvoiman parantamisessa, lihashuollossa, sekä liikkuvuuden ja tasapainon hallinnassa. Tämän lisäksi sain ohjeita kestävyysharjoitteluun, syömiseen ja nukkumiseen.

Pää- ja hartiasärky katosivat ja särkylääkkeiden kulutus loppui. Ryhti paranani, kun aloin tekemään liikkeitä oikein. Lihastasapaino, lihasvoima ja kehonhallinta ovat tänä päivänä aivan eri luokkaa.

Kaiken kokemani perusteella aion jatkaa valmennettavana!

Lue Tarjan koko tarina tästä:
http://primifit.fi/artikkelit/tarjan_kokemuksia.html

Lotta

Tuntuu että olen oppinut matkan varrella paljon itsestäni myös ihan ihmisenä. Joskus kannattaa mennä epämukavuusalueelle, jos haluaa jotain muutoksia. Suorittaminen ei kannata. Lepää hyvin. Minä saan epäonnistua, aina voi yrittää uudelleen. Vähemmän on enemmän. Niin ja se leuanvetokin onnistuu jo!

Lue Lotan koko tarina tästä:
http://primifit.fi/artikkelit/lotta_leiwo_kokemuksia.html

Comments are closed.